Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Informatie en hulp bij jouw zoektocht naar jouw 

ideale woonruimte!

Woonruimte:


Woonruimte in Holland wil graag zo veel mogelijk woning zoekende helpen met hun zoektocht naar een ideale woonruimte. Ons bestand aan kamers, woningen en studio's vindt voor het grootste deel plaats in grotere steden, zoals Utrecht en Amsterdam. Wij hopen dat wij in korte tijd ook jou kunnen helpen met het vinden van een leuke woonruimte..


Inschrijving:


Inschrijven bij Woonruimte in Holland is gemakkelijk én kosteloos!

Stuur een e-mail naar [email protected] met jouw persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, interesses, etc.), vermeld wat voor type woonruimte jij zoekt (kamer/woning, minimale aantal m2, maximale huurprijs, etc.) en vergeet hierbij niet te vermelden waar jouw ideale woonruimte zich moet bevinden!


Woonruimte bezichtigen:


Wij zullen jou na jouw inschrijving op de hoogte houden van het beschikbare aanbod aan woonruimtes die eventueel passend zijn aan jouw wensen. Wij zullen dan uitgebreide informatie over de beschikbare woonruimtes doorsturen naar jouw e-mail. In deze e-mail zullen wij de kosten, de voorwaarden, de locatie en de woning beschrijven zodat jij aan de hand van deze informatie een besluit kunt nemen of jij de woonruimte wilt bezichtigen. Zodra jij aangeeft dat jij inderdaad de woonruimte wilt bezichtigen, dan zullen wij jou uitnodigen voor de bezichtiging middag/ avond of zullen wij een aparte afspraak met jou maken. Jij kunt op deze middag/ avond de medebewoners ontmoeten (indien de woning door meerdere bewoners wordt bewoond) en de woonruimte goed bekijken. Eventuele vragen worden dan ook beantwoord.


Uiteraard kun jij zonder inschrijving ook reageren op ons actuele aanbod aan woonruimte.


Woonruimte gevonden!


Yes, jij hebt een leuke woonruimte gevonden!

De bezichtiging is goed verlopen en jij hebt besloten dat jij graag deze leuke kamer/ woning/ studio wilt huren.

Zodra wij een bevestiging van jou ontvangen dat jij de woonruimte daadwerkelijk wilt huren en wij een bevestiging ontvangen van de eventuele medebewoners (i.v.t.) dat zij jou graag ontvangen als nieuwe huisgenoot, dan zullen wij jouw persoonlijk huurcontract opstellen. Het huurcontract is duidelijk en informatief zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan in de toekomst. Dit contract wordt uiteraard ondertekend door jou en de eigenaar van deze woonruimte. Ook zullen wij een formulier toevoegen waarmee jij je kunt inschrijven bij de gemeente.


Overdracht van de sleutels:

De verhuizing is nabij en jij moet enkel nog de sleutels van jouw nieuwe woonruimte ontvangen. Deze overdracht vindt plaats per afspraak met 1) de huidige bewoners van deze woonruimte voor hun vertrek, 2) jouw aanstaande medebewoners, 3) een medewerker van Woonruimte in Holland.


Verhuizing:


Aangezien alle zaken zijn geregeld en jij de officiële nieuwe bewoner bent, kun jij vanaf de startdatum van jouw huurcontract verhuizen naar jouw nieuwe thuis! Indien jij voor de verhuizing eventueel schilderwerk of bv. een andere vloer wilt plaatsen, dan kun jij dit het beste nog even navragen. In principe is dit geen probleem en gaan wij er van uit dat jij na bevestiging van de eigenaar aan de slag kunt met een kwast/ roller en verf!


Kosten van Woonruimte in Holland:


Woonruimte in Holland brengt vanaf maart 2016 enkel administratie kosten in 

rekening met een vaste prijs van 60 euro exclusief BTW. 

 Beste woonruimte zoekende,

wij hopen dat wij ook jou kunnen helpen met het vinden van jouw 

ideale woonruimte!